Sund by Petra SET 1-52.jpg
“Min önskan är att på olika sätt bidra till ett sundare samhälle, arbetsplatser och individer. För det är fantastiskt att se människor utvecklas och finna sin fulla potential och må bra” Petra Persson, grundare och ägare till Sund by Petra.

om petra

Vägen jag vandrat i livet har inte varit spikrak. Det var mitt intresse för människor och organisationer som gjorde att jag valde att omskola mig i 30-årsåldern. Innan dess var jag mycket. Och jag har svävat ut på irrvägar från det som jag med facit i hand ser är mitt livs röda tråd. Bland annat var jag ansvarig för en kundservicegrupp på ett stort svenskt företag, något som inte var helt enkelt tyckte jag. Omorganisationerna var många, och jag intresserade mig för vad som hände med oss medarbetare vid de ständiga förändringarna. Det var ett stort steg att sätta mig i skolbänken igen, men tillslut kände jag att det var dags. Det vägvalet har jag inte ångrat en sekund. Som personal- och beteendevetare med inriktning mot arbetsmiljö och stress har jag arbetat inom HR många år och lärt mig något nytt varje dag.  Men den största läxan kom i samband med att jag som HR-ansvarig för en omorganiserande myndighet gick in i väggen. Det var fruktansvärt en lång tid; jag tappade orden, kunde knappt prata, glömde nyckeln i dörren, hittade inte hem. Samtidigt är utmattningssyndromet något av det bästa som har hänt mig. På den här resan lärde jag mig hur viktiga mina värderingar är, och att jag inte ska gå emot dem. Att ha fått tid att stanna upp i livet, reflektera och finna min värderade riktning i livet var en gåva. En gåva som jag nu vill ge till andra, medan tid är. Helst före, men även på vägen tillbaka. Därför har jag startat Sund by Petra.

Så varmt välkommen, du som känner att livet snurrar på för fort, är rädd att du är på väg mot ohälsa, är stressad, har rygg- nack- och/eller huvudvärk, du som vill finna livskvalitet eller bara ta reda på vad du verkligen vill med ditt liv. Och börja leva därefter. Ett liv i nuet.

Välkommen!
Petra Persson